0

Geen producten in de winkelwagen.

Menu
Persoonlijke service & professioneel advies 088-1471000

Verwarmingsketel oliegestookt

✓ Gratis verzending (boven € 30,00)
✓ 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
✓ Eigen technische dienst voor reparatie/installatie
Home » Verwarmingsketel oliegestookt

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een verwarmingsketel die oliegestookt is? Of wilt u uw oude ketel vervangen? In onze groothandel vindt u verschillende modellen. Een oliegestookte ketel benut de verbranding van olie om water te verwarmen. Dit water wordt vervolgens doorgepompt naar bijvoorbeeld uw vloerverwarming. Belangrijk om te weten is dat uw verwarmingsketel ieder jaar gecontroleerd moet worden. De experts van Buurs nemen dit onderhoud graag voor u uit handen. Wij hebben onderdelen van verschillende verwarmingsketels in huis. Voor vragen, neem contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een verwarmingsketels?

Bekijk hier het assortiment

De voordelen van een oliegestookte verwarmingsketel

Waarom kiezen voor een verwarmingsketel die oliegestookt is? Laten we de voordelen hieronder kort benoemen. Oliegestookte verwarmingsketels zijn uitermate geschikt voor het geven van aangename temperaturen voor grote oppervlaktes. Daarnaast heeft het een goede werking, ook wanneer de temperaturen buiten laag zijn. Veel mensen vinden oliegestookte verwarmingsketels risicovol door het imago van vroeger. Toen stonden deze ketels bekend om de uitstoot van zwavel, kooldioxide en stikstof. Tegenwoordig is dit niet meer zo en zijn deze ketels erg veilig.

De service en onderhoud

Wilt u zich geen zorgen maken over het onderhoud van uw verwarmingsketel? Neem dan contact met ons op. Wij voeren namelijk graag het onderhoud uit voor onze klanten. U bepaalt wat we doen. Dit nemen we op in een onderhoudscontract. Zo blijft u verzekerd van een veilige oliegestookte verwarmingsketel, zonder na te hoeven denken over jaarlijkse controles of ander onderhoud.

verwarmingsketel

Interesse in onze service en diensten?

Heeft u interesse in onze onderhoudsservice of wilt u meer weten over een verwarmingsketel die oliegestookt is? Contacteer ons bedrijf. Onze vakmensen vertellen u er graag meer over. U neemt contact met ons op door te bellen naar 085- 8769 815. Ook zijn wij te bereiken per e-mail. Stuur dan een e-mail uw naar [email protected]. Wij proberen uw vraag binnen een uur te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Deze vindt u terug op de website.

Vragen over producten?

Bel ons voor persoonlijke service & professioneel advies.

088-1471000

Klanten over Buurs.nl

Klanten beoordelen Buurs.nl met een 8.6 (728 beoordelingen).