0

Geen producten in de winkelwagen.

Menu
Persoonlijke service & professioneel advies 088-1471000

Quooker stroomverbruik

✓ Gratis verzending (boven € 30,00)
✓ 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
✓ Eigen technische dienst voor reparatie/installatie
Home » Quooker stroomverbruik

Bent u geïnteresseerd in een Quooker, maar wilt u eerst meer weten over het stroomverbruik? Hier vindt u relevante informatie. Een Quooker is voor elk huishouden ideaal. Het scheelt u veel tijd en is laag in stroomverbruik. Daarnaast verhelpt het de ergernis van rondslingerende snoeren op het aanrecht. U heeft nu namelijk koud, bruisend, warm en kokend water vanuit één kraan. Maar hoe zit het met het stroomverbruik van de Quooker? Dat leggen we hieronder kort uit. Lees snel verder.

Bent u geïnteresseerd in een quooker?

Bekijk hier het assortiment

Het stroomverbruik van de Quooker

We weten inmiddels dat een Quooker tijd bespaart, maar hoe zit het nu precies met het stroomverbruik? We laten het zien aan de hand van een berekening. Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddeld gezin ongeveer 10 liter kokend water per dag gebruikt. De Quooker verbruikt hiervoor 423 kWh per jaar. Om het water de gehele dag warm (110 °C) te houden, verbruikt de Quooker 87,5 kWh (per jaar). Het warmhouden van het water kost (afhankelijk van het soort boiler) 0,05€ per dag. In totaal heeft de Quooker dus een stroomverbruik van 511 kWh per jaar.

Waarom kiest u voor het gemak van een Quooker?

Wanneer u een paar keer per dag kokend water gebruikt, is de Quooker een echte aanrader voor het verlagen van uw stroomgebruik. Welke voordelen heeft de Quooker dan nog meer? Laten we kijken naar de Cube Quooker. Deze filtert bijvoorbeeld uw (bruisend) water, waardoor u geen plastic flessen meer in de supermarkt hoeft te kopen. Ook brengt de kraan u gemak, bespaart het u water en tijd. Ook qua veiligheid zit het goed:  er zit een vergrendeling op de kraan en deze is geïsoleerd. Hebben we u inmiddels overtuigd?

quooker

Plaats uw bestelling

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen en het stroomverbruik van de Quooker? Plaats dan uw bestelling! Wilt u eerst graag meer informatie? Dat is geen probleem. Onze professionals weten u alles te vertellen. U bereikt ons via 085- 8769 815. Wij geven voorkeur aan het beantwoorden van uw vragen via e-mail. Ons e-mailadres is info@buurs.nl. Wij streven ernaar om binnen één uur te reageren. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wacht niet, stel uw vraag en krijg meteen een antwoord. U kunt ook ons contactformulier invullen.

 

Anderen bekeken ook:

Bonfix koppelingen| Bonfix kogelkraan| Hr92 Honeywell

Vragen over producten?

Bel ons voor persoonlijke service & professioneel advies.

088-1471000

Klanten over Buurs.nl

Klanten beoordelen Buurs.nl met een 8.6 (728 beoordelingen).