0

Geen producten in de winkelwagen.

Menu
Persoonlijke service & professioneel advies 088-1471000

Ace Quooker

✓ Gratis verzending (boven € 30,00)
✓ 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
✓ Eigen technische dienst voor reparatie/installatie
Home » Ace Quooker

Als u een kokendwaterkraan nodig heeft, zijn zowel de Ace als de Quooker fantastische toepassingen. Beide zijn stijlvol én hebben een 3-in-1 functie. Een kokendwaterkraan is ideaal als u binnen een handomdraai uw bakje thee of koffie wilt zetten of gewoon snel heet water nodig heeft. U hoeft voortaan niet meer de waterkoker te pakken en minuten te wachten, want met zowel de Ace als de Quooker kraan heeft u binnen enkele seconden water van 100 graden! Hiermee is deze handige kraan niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Bekijk hier het volledige aanbod van onze stijlvolle warmwaterkranen en bestel uw kraan vandaag nog!

De voordelen zowel de Ace en de Quooker als kokendwaterkraan

Zowel de Ace als de Quooker kennen vele voordelen. Allereerst -misschien wel het belangrijkst- hoeft u niet meer te wachten op de waterkoker. Met de 3-in-1 functie bespaart zo’n kokendwaterkraan ruimte in uw keuken. U heeft geen aparte waterkoker meer nodig. Ook hebben zowel de Ace als de Quooker een duurzaam karakter. U kookt namelijk nooit meer te veel water en verspilt minder energie dan met een waterkoker. Bovendien is aan de veiligheid van uw kind(eren) gedacht. De kraan beschikt over een kinderslot, waardoor er geen ongelukken gebeuren. Geef uw keuken nu een upgrade met een van de kokendwaterkranen van Buurs, zoals de Ace of de Quooker.

Uw betrouwbare leverancier

Buurs is als ervaren groothandel in de verwarmingstechniek uw partner voor de aanschaf van onder andere warmwaterkranen. De bekendste merken hierin zijn toch wel de Ace en de Quooker. Bij de levering van uw kraan ontvangt u ook een installatiepakket. De handleiding helpt u bij de installatie van de kraan. Liever door ons de installatie laten installeren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Een afspraak voor installatie is zo gepland.

Benieuwd naar de heetwaterkaan?

Wilt u meer informatie over het laten installeren van een Ace 3-in-1 kraan of wilt u meer weten over de Quooker? Of bent u benieuwd naar de designs en kleuren binnen ons assortiment? Geen probleem. Maak een afspraak via onze website voor het bezoeken van onze showroom. Voor overige vragen neemt u contact met ons op via 085- 8769 815 of [email protected]. Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

 

Anderen bekeken ook:

Ace kokend water kraan zwart | Honeywell draadloze deurbel| Quooker vermogen

quooker

Vragen over producten?

Bel ons voor persoonlijke service & professioneel advies.

088-1471000

Klanten over Buurs.nl

Klanten beoordelen Buurs.nl met een 8.6 (728 beoordelingen).